En Yangın Çıkış Kapısı Sırları

Wiki Article

Derece: Haberde adı sabık şirket adları ve yangın bapsı fiyatları, salık olarak yazılmamıştır. Oluşacak maddi ve içsel sorunlardan Tempo Online mesul tutulamaz.

Açılıp - kapanma ustalıklevinin problemsiz alegori getirilmesi müstelzim mekanizmalar olan Yangın Baplarında sınırlı periyotlarla bu yer denetçi edilmelidir. 

Tüm yangın kasası ve kanatları güçlü lafınlıkta ambalaj naylonu ile paketlenmektedir. Kanat ambalaj naylonu montajdan sonra da bapnın üzerinde tutulabilir. Böylece montajdan sonra bünyelabilecek sıva tamiratı ve boya meseleleri nedeniyle baplar mazarrat görmez.

Yangın merdiveni bapları yönetmeliklere için projelendirilirken enikonu önemli bir noktada bulunmaktadır. Bu kapıların kullanmaı ve uygulamasında temelı uyanıklık edilmesi gereken durumlar şunlardır;

Yangın merdiveni yönetmeliği esasta elan geniş olan bir yasa olan “Binaların Yangından Korunması üzerine Kanun” kapsamında değerlendirilmektedir. Bu yönetmelik, yangın merdivenlerinin dizaynı, kurulumu ve hizmetı dahil yürütmek üzere binalarda yangın güvenliği gerekliliklerini ana hatlarıyla belirtmektedir.

Etiket ve sertifikalar: Yangın bapsı seçerken, kapının makul standartlara ve yönetmeliklere onat olup olmadığını tayin etmek muhtevain kimlik ve sertifikalar kontrol edilmelidir.

üste, yangın bapları normalde kilitlenmemiş durumda bulunmalı ve kolayca açılabilir olmalıdır.

Yangın Kapkaloriın üzerinde panik pas adı maruz bir kilit sistemi bulunur. Panik pas ivedili manzara anında bapnın olabilir olan en az zaman kaybı ile açılmasını sağlayan kapı koludur.

Umumi amacı insanoğluın binayı mazarrat kararlamadan terk etmesi olan bapların, öncesinde manipülasyon tabelaları sonrasında ise yangın merdivenleri nokta tuzakır.

Binada kâin kişilerin ısı ve dumandan etkilenmeden hariçya veya yangın merdivenlerine erişmesinı sağlayıcı Yangın Bapsı modelleri kendi içerisinde hiçbir kanatlı, çift kanatlı ve panik barlı Yangın Kapıları olarak sınıflandırılmaktadır.

Lazım bayilerimiz gerekse vasıtasız toptan satış olarak zirda nokta meydan illere görev vermekteyiz.

 ve montajıyla meşguliyetan tüm firmalar ile bizim fiyatlarımızı mukabillaştırabilirsiniz. Yangın bapsı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili bapların özellikleriyle zıtlaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

Yangın bapsı fiyatları fevkda nüshalan bütün bileğaksiyonkenlere sargılı olarak farklı şekilde bileğerlendirilmektedir.

Ancak temelde “Binaların Yangından Korunması Için Yönetmelik” dü tip yangın merdiveni çeşidini onat görmektedir. Bunlar Z tipi yangın merdiveni ve dairesel yangın merdivenidir. Bu merdivenlerden hangisinin seçileceğine belirli kafalı kriterler çekmece önüne yangın kapısı alınarak karar verilmektedir. Özellikle sahih bir kaçış merdiveni tercihi itfaiyeden müspet raporunun aldatmaınmasını da kolaylaştıran bir etmendir. Bu kriterler: 

Report this wiki page